Molehill Empire: Browser Games for alle hobbygartnere

Browser Games for alle hobbygartnere

Browserspil - Upjers.com

Molehill Empire – Browserspillet til ung og gammel

Molehill Empire tilbyder jer takket være righoldige indretningsmuligheder chancen for at åbne jeres eget haveanlæg. I det kulørte havespil fra Upjers dyrker I frugt og grøntsager, smukkeserer jeres have med dekorationer og optjener værdifulde nissemønter ved at handle med varer med de andre medspillere.


Molehill Empire

Jeres karriere som gartner

Snup hæksaksen og smukkeser jeres eget haveanlæg. Herved vil der ikke være nogen grænse for jeres fantasi.

Online havespil

Der findes havespil, som byder på fantastisk spillesjov for alle generationer. Spillet Molehill Empire hører definitivt til denne gruppe af browser games.

Driv handel med andre spillere
Jeres høst kan I sælge på markedet
Med den passende dekoration smukkeserer I jeres have
Drillesyg muldvarp i MoleHillEmpire

Tag kampen op imod ukrudtet!

I det alsidige browserspil Molehill Empire er jeres have det højeste gode. For til syvende og sidst optjener I jo nissemønter ved at høste frugter og grøntsager, som I så igen kan bruge til at købe dekorationsgenstande eller gaver i spillet. Handl med utallige medspillere og sælg jeres varer til den bedste pris. Se jeres have blomstre og nyd hvordan jeres planter vokser og udvider sig.

Indholdet i have-browserspillet

I jeres kolonihave kan I gøre brug af omfattende browserspil-indhold. Via forskning vokser jeres planter hurtigere og I kan gøre brug af nye plantesorter i jeres have. Talrige Quests sørger for uafbrudt spilleglæde. Molehill Empire tilbyder jer alle bestanddele af et godt onlinespil. I salatbladet erfarer I altid hvad der for øjeblikket foregår omkring jeres have. Jeres egen have på nettet er kun et par klik væk. Men pas på: Tag jer i agt for muldvarpene! Jeres gulerødder og andre grøntsager spiser de kun alt for gerne.

Bedriv forskning for at dyrke nye planter
Der er ingen grænser for indretningsmulighederne i ens egen have

Gratis spilleoplevelse - Upjers browser games

Siden 2006 har spilfremstilleren Upjers fra Bamberg udviklet browserspil. De sjove onlinespil, hvortil også zoospil hører, kan spilles fuldstændig gratis via browseren. En download eller installation er derved ikke nødvendig. Desuden kan tusindvis af spillere spille sammen i browserspil.

Forum - Molehill Empire