Browser spil Molehill Empire

Browser spil Molehill Empire – Få mere at vide nu!

Browserspil - Upjers.com

Molehill Empire forener browserspillere

Det virtuelle naboskab gør dette browserspil til noget særligt: Molehill Empire er et mønstereksempel på hvad der i mellemtiden er blevet i mange browserbaserede spil – den faste integration af en fællesskabsfølelse, som harmonerer perfekt med det at spille via browseren. En tidløs fascination! Vil du vide mere om browserspillet og fascinationen ved det? Så besøg vores forum! Mere info om vores afvekslingsrige onlinespil finder du på de følgende sider.


Molehill Empire

Være gartner i browseren?

Hvad enten det er i det virkelige liv eller i browseren: At være gartner kræver megen micro-management! Som browserspil lever Molehill Empire op til alle krav.

Browserspillere mod ukrudtet!

Casual-spillere kræver fleksibilitet– til sådanne spillere tilbyder browseren den ideelle platform. Men også optik og spilstyring er på højde med tiden!

Driv handel med andre spillere
Jeres høst kan I sælge på markedet
Med den passende dekoration smukkeserer I jeres have
Drillesyg muldvarp i MoleHillEmpire

Garanti for en nem start!

Den virtuelle have i browser spil-form har klare fordele: En langvarig installation er der ikke noget af. Free2Play-konceptet og den simple Træk & Slip-styring baner vejen for en hurtig indtræden i spillet. Direkte i spillet bliver spilleren gjort fortrolig med de afvekslingsrige opgaver. Også hvad angår introduktionen står browserspillet intet efter for købespillene! Allerede efter kort tid kan selv nybegyndere køre den første høst i hus.

Overraskende spilledybde venter!

En nem start betyder ikke, at man i dette browser spil for alting serveret! Således som det er blevet gjort efter af andre repræsentanter for genren, måles spillerens succes i browserspil i ranglister og trinvise opstigninger for flittige brugere. Fanmenigheden i Molehill Empire omfatter tusinde spillere, som skænker deres haver i browseren megen opmærksomhed. Indbyrdes konkurrerer de om at have det prægtigste haveanlæg. Selvfølgelighed kommer skønhed an på betragterens øjne, men for at give browserspillerne et objektivt kriterium for at kunne sammenligne deres præstationer, får man point i spillet, f.eks. ved at høste sine planter.

Bedriv forskning for at dyrke nye planter
Der er ingen grænser for indretningsmulighederne i ens egen have

Opdag gratis: Upjers-spil

Opdag de gratis Upjers browser spil. Siden 2006 har spilfremstilleren Upjers fra Bamberg udviklet browser spil. De brogede onlinespil kan spilles direkte i browseren uden downloads eller installationer og tilbyder et stort udvalg af genrer, blandt hvilke man også finder bilspil, som er gratis at spille.

Forum - Molehill Empire