Molehill Empire - Gratis-spil i browseren

Molehill Empire – Gartnerspillet

Browserspil - Upjers.com

Er mine data ubeskyttede?

Nej! Sådanne betænkninger er ubegrundede. Upjers sikrer sig, at alle nødvendige informationer ved tilmeldingen bliver behandlet fortroligt. Uanset hvad for et af de gratis onlinespil man vælger: Databeskyttelse har altid høj prioritet. Informationer bliver på ingen måde videregivet.


Molehill Empire

Gratis-spil i browseren

Hvis man gerne vil opleve gratis spil i browseren, så tilbyder havesimulationen Molehill Empire afvekslingsrige spillemuligheder.

I ens egen have

Her udspiller handlingen sig i Molehill Empire. I haven tager I jer af jeres planter og kan betragte hvorledes de bokser og trives.

Driv handel med andre spillere
Jeres høst kan I sælge på markedet
Med den passende dekoration smukkeserer I jeres have
Drillesyg muldvarp i MoleHillEmpire

Molehill Empire – Muligheder

Molehill Empire tilbyder jer omfattende muligheder. Udstyr jeres have med de allermest forskellige ting – lige fra dekoration til æbletræ. Brug markedet til at sælge jeres høst med gevinst. Tag imod Quests i byen og lever byens indbyggere med jeres frembringelser. Gratis onlinespil som Molehill Empire tilbyder jer længevarende spillesjov i browseren.

Ideen med gratis online spil

De kan spilles gratis. Alt, hvad I skal bruge for at kunne opleve browserspil, er en internetforbindelse samt en fungerende e-mailadresse. Er disse forudsætninger opfyldt, så kan I tilmelde jer på spillesiden, oprette en gratis konto og gå løs med det samme. For når alt kommer til alt tilbyder gratis spil jer talrige underholdende funktioner og en hel masse muligheder. De vigtigste skridt i spillet lærer I at kende i introduktionen i Molehill Empire. Derefter går I også i gang med det samme og giver jer i kast med at bygge den smukkeste have i verden. Bevis jeres talent som have-manager i Molehill Empire!

Bedriv forskning for at dyrke nye planter
Der er ingen grænser for indretningsmulighederne i ens egen have

Upjers-spil: Spil med gratis

Gratis online spil – sådan lyder den store lidenskab for spiludvikleren Upjers fra Bamberg. Siden 2006 har dette firma produceret og offentliggjort denne specielle form for online-spil. Med stor succes. Således begejstres millioner af mennesker på verdensplan af Upjers-spillene.

Forum - Molehill Empire