Molehill Empire - Afvekslingsrig havesimulation

Molehill Empire - Udfordringerne ved et have spil

Browserspil - Upjers.com

Molehill Empire - Afvekslingsrig havesimulation

Jo mere krævende en Quest er, desto flere nissemønter og point får du for dine leveringer. Fra tid til anden udstikker havespillet en række mål, som det gælder om at efterleve. Ofte fremtvinger Quests små omstillinger af rutinen, så at de regelmæssige opgaver løsner rutinen i spillet.


Molehill Empire

Et tilbud til hobbygartnere

Normalt giver havespillet spilleren frie hænder ved opbygningen af haven. Nogle spillere vil dog gerne stile det lærte på prøve.

Hvor får jeg opgaver?

I landsbyen Grønnedal venter der regelmæssigt en beboer med særlige anliggender til villige grøntsagsdyrkere. Selvfølgelig bliver din hjælp belønnet!

Driv handel med andre spillere
Jeres høst kan I sælge på markedet
Med den passende dekoration smukkeserer I jeres have
Drillesyg muldvarp i MoleHillEmpire

Gå i haven med det samme

Alt efter opgavestilleren i havesimulationen retter der sig forskellige fordringer til spilleren. Som regel bliver der afgivet store bestillinger af frugt og grøntsager, som du så må fremskaffe: F.eks. kan den lokale kosmetolog forlange 1800 agurker for at kunne lægge agurkeskiver på øjnene af kunderne. Eller dyrebeskyttelsesforeningen kan bestille massevis af fuglefoder til den kommende vinter. Hele landsbyen værdsætter dine evner som gartner.

Hvordan mestrer jeg opgaver?

Du bør tilrettelægge en plan: Hvad bliver der forlangt? Og hvordan kan du fokusere mulighederne i have spil optimalt på denne opgave? Om du beskæftiger dig med opgaven som sidehverv eller kaster dig over den med al opmærksomhed, er ikke vigtigt, for der er ikke nogen tidsgrænse, inden for hvilken du skal levere de bestilte varer. Skulle du dog slet ikke ønske at løse Questen længere, kan du også afbryde den. Men du kan altid kun tage imod en Quest ad gangen! Før du har opfyldt kravene fuldt ud, kan du ikke tage imod flere opgaver. Hvis du ikke skulle kunne blive færdig med bestillingen, kan du også købe manglende varer hos andre spillere i have spil.

Bedriv forskning for at dyrke nye planter
Der er ingen grænser for indretningsmulighederne i ens egen have

Spil gratis med Upjers

Disse spil kan spilles gratis. Siden 2006 har spilfremstilleren Upjers fra Bamberg udviklet browserspil. Det vil sige online-spil, som kan spilles via browseren og hverken kræver dogen downloads eller installation. Med til de brogede spil fra Upjers hører også denne havesimulation.

Forum - Molehill Empire