Molehill Empire » Online spillesjov ✔

Molehill Empire - Online spillesjov

Browserspil - Upjers.com

Spil og spiller vokser i fællesskab

Med specielle ting og regelmæssige udvidelser opfinder online-spil ganske vist ikke sig selv på ny – men de forsyner deres spillere med nye motivationer og mål. For at dampen ikke skal gå af den varme ballon i diskussionerne i Molehill Empires forum, overrasker vi jer også i fremtiden med opdateringer og små specialiteter om online spil.


Molehill Empire

Helten fra jordbærmarken

Du er i dette browserspil helten fra jordbærmarken: At så, vande og høste er kun et lille udsnit af dine opgaver.

Ideen med Molehill Empire

Handl med din høst på markedet eller sælg den til de sjove WImps – for de forstår at værdsætte dine ægte økologiske grøntsager!

Driv handel med andre spillere
Jeres høst kan I sælge på markedet
Med den passende dekoration smukkeserer I jeres have
Drillesyg muldvarp i MoleHillEmpire

Mulighederne

Mestr utallige sjove Quests på vejen fra at være salatslynger til Kolonihavekejser! Plant online frugt og grøntsager, betragt de forskellige væksttrin og få en hjælpende hånd af venlige havenisser! Foretag en smuttur til Grønnedal og Hækkestrup, landsbyerne i browserspillet Molehill Empire. Der kan du ikke alene bedrive gødningsforskning, men også sætte en muldvarp i haven hos lede medspillere.

Spil Molehill Empire gratis

Dit eget haveparadis, friske grøntsager og en hel masse havenisser: Det er det gratis browserspil Molehill Empire! Uden downloads eller yderligere installationer kan du spille løs direkte i din browser. Hvad, du har slet ingen forstand på havebrug? Og handelsspil er alligevel kun noget for regnegenier? Skudt langt forbi! Her er en spade og en vandekande for legende let at skabe dit eget Molehill Empire i en håndevending! Travle nisser, eviggrønne grøntsager og millioner af medspillere venter på dig i denne online spilleglæde.

Bedriv forskning for at dyrke nye planter
Der er ingen grænser for indretningsmulighederne i ens egen have

Upjers gratis online spil

Gratis browserspil har spiludvikleren Upjers fra Bamberg tilbudt siden 2006 an. Millioner af mennesker på verdensplan spiller regelmæssigt de brogede onlinespil. Alsidigheden blandt Upjers-spillene rækker herved lige fra bondegårdssimulation til Fantasy-Action-rollespil og til kategorien havespil.

Forum - Molehill Empire