Molehill Empire - spil gratis nu

Spil Molehill Empire gratis i browseren!

Browserspil - Upjers.com

Det gratis browserspil Molehill Empire

Browserspil her deres helt egen karakter, som kommer af den egenskab, at de kan spilles gratis online. Efterhånden imiterer også mange publishere for PC- og konsolsoftware deres styrker: Mikrotransaktioner, Tillægsindhold og mini-opdateringer finder man oftere og oftere også hos købespil.


Molehill Empire

Gratis handelssimulationen

I Molehill Empire er I herre over jeres eget kolonihaveanlæg, som I kan indrette efter jeres egne ønsker.

Have-onlinespillet

Ved at sælge selvdyrkede frugter og grøntsager tjener i nissemønter, som I kan bruge på at dekorere jeres have.

Driv handel med andre spillere
Jeres høst kan I sælge på markedet
Med den passende dekoration smukkeserer I jeres have
Drillesyg muldvarp i MoleHillEmpire

Ideen i Molehill Empire

Du er helten fra jordbærmarken i dette browserspil. Fjern ukrudt, sten og muldvarpeskud fra din havejord, ansæt en vandingsnisse og betragt dine planters forskellige væksttrin! Men pas på: Al Gardone er på vej – og måske placerer en led medspiller muldvarpe i dine bede. Vær med nu gratis og skab dit helt personlige Molehill Empire!

Spil havesimulationer gratis

En computer med internetforbindelse og en fungerende e-mailadresse er alle de forudsætninger, som man behøver for at kunne spille gratis online-simulationer. Browserspil kan spilles fuldstændig gratis. Millioner af mennesker spiller browserspil regelmæssigt. Gratis spilbare simulationer er særligt efterspurgte. Udvalget rækker lige fra have-simulationen til bondegårdsspil og skrotplads-simulationer, samt til mere komplekse handelssimulationer. Molehill Empire skaber med sine pudsige havenisse-omgivelser en interessant atmosfære som indbyder til havearbejde og som kan spilles gratis.

Bedriv forskning for at dyrke nye planter
Der er ingen grænser for indretningsmulighederne i ens egen have

Upjers: spil gratis

Dette firma har specialiseret sig inden for browserspil. Siden 2006 har spilfremstilleren Upjers i Bamberg udviklet og publiceret browserspil, herunder også Molehill Empire. Herved forstås onlinespil, som man kan spille gratis på internettet.

Forum - Molehill Empire