om

MoleHillEmpire ...
... er en sjov økonomisk simulation, der udelukkende drejer sig om mikrokosmosset i haven. Som gratis browser spil afvikles det udelukkende i din web browser, uden yderligere downloads eller software!
Du har fået opgaven som energisk havenisse, og du kan nu skabe dit helt private lille paradis. Salat, gulerødder, jordbær, spinat eller løg - det er op til dig, hvilke planter, du vil dyrke. Besøg de venlige byer Grønnedal og Hækkestrup for at handle med andre spillere, købe nye planter og dekorationer til at pynte i din have, lever dine kunders ordrer og vær altid en god nabo ... ellers kan du vågne en dag og opdage, at din have er indtaget af en hær af muldvarpe ...

Historien

Goddag og velkommen til mit lille paradis!
Må jeg præsentere mig, mit navn er Peter Pilequist, og jeg er en respekteret og erfaren havenisse. Man kunne sige, at jeg er født med grønne fingre. Men selv en havenisse må følge med tiden, og derfor har jeg anskaffet mig en spritny PC. Mens jeg surfede på internettet, stødte jeg på denne fantastiske økonomiske simulation ved navn Kapi Regnum.
Tja, lige siden har jeg knap haft tid til at dyrke grønsager eller besøge markedet. Desuden er der denne her vidunderlige dame-nisse, som jeg traf til et brugermøde - og jeg har også brugt en del tid sammen med hende. Så forstår du, hvis jeg ikke snart finder noget hjælp, vil min smukke have blive helt besat af muldvarpe - for slet ikke at tale om væmmeligt ukrudt og træstubbe! Da jeg så dig gå forbi min havedør netop nu, tænkte jeg straks: Her er endelig en person, jeg kan betro min lille oase. Hvad siger du dog, har du aldrig passet en have før? Det betyder ikke noget. Tag denne spade og vandkanden og kom bare med, jeg vil lære dig alt, hvad du skal vide for at lave dit eget lille planterige!

Spilfunktioner

Den sjove have-simulation

Plant, handl, planlæg og dekorér: Fyld haven med buske og farvestrålende blomster; dette browserspil lader dig være herre over din egen lille paradishave! Venlige nisser vil hjælpe dig med dit arbejde, så at pasningen af haven snart vil synes som en leg - og du behøver ikke engang at få beskidte fingre. Med 44 mulige grøntsager, frugter og blomster lige fra A for asparges til Æ for æbler vil du snart få omdannet din have til en sand oase.

Velkommen til Grønnedal!!

Handl med andre spillere ved den online markedsplads, køb frø til din virtuelle have og send dine venner gaver! Fra chokoladenisser til marcipanroser, smarte dekorationer til din have og nye planter, vil du finde alt i Grønnedal, som en gartners hjerte kan begære. Er du på udkig efter en hurtig bil, smukke blomster eller en mere effektiv gødning? Så smut forbi nabolandsbyen Hækkestrup!

Pas på ukrudtet og muldvarpene

Ryd din have for ukrudt, sten og muldvarpe, ansæt vandingshjælpere og bliv forbavset over dine planters forskellige vækststadier. Og sørg altid for at være en god nabo... ellers vil du vågne op en dag og se din have indtaget af en hær af muldvarpe, sendt til dig af den lede Al Gardone...

Arbejd sammen med andre spillere!

Du kan klare det alene - men det er mindst lige så sjovt at samarbejde! Så meld dig enten ind i et laug eller grundlæg din helt egen haveforening. Ved stambordet vil du ikke alene kunne finde mange nye handelspartnere, men også bygge et verdensunder sammen! Du kan betragte dine medaljer og pokaler senerehen i dit trofæskab.

Den smukkeste have i Molehill Empire

Vis din udstillingshave til dine venner! Du vil sikkert bliver overraskede over hvor farverige og sjove økonomiske simulationer kan være. For at gøre din have endnu smukkere, kan du købe dekorationer: En dam, nogle pavilloner, en sandkasse eller en rutsjebane? Udsmyk din have efter hvad du selv kan lide!

Et morsomt spil, fyldt med skæg og underholdning

Fuldfør utallige Quests på din vej fra salatslynger til Kejser af MoleHillEmpire eller måske oven i købet superimperator! Travle nisser, velsmagende grøntsager og millioner af andre spillere venter på dig i dette gratis browserspil - vær med og skab dit helt eget MoleHillEmpire!

Du er blevet logget ud.
Bemærk venligst:
Du logges automatisk ud efter 2 timer. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at beskytte din konto i tilfælde af at du arbejder ved en offentlig PC (skole, universitet, internet cafe) og har glemt at logge dig ud.

Hav det sjovt fremover med spillet!!

Dit MoleHillEmpire-Team

Tilmelding
Server:
Login navn:
Password:
GFX aktiv?
X

Spilleregler

Systemkrav

Systemkrav

Windows

Operating system: Windows XP inkl. Service Pack 2 eller Windows Vista

Browser: Internet Explorer 7, Firefox 2.0 eller nyere, Opera 9.5 eller nyere, Safari 3.1 eller nyere

Macintosh

Operating system: Mac OS X 10.4 Tiger eller 10.5 Leopard

Browser: Safari 3, Firefox 2+ eller kompatibel browser

Linux/UNIX

Firefox 2+ eller kompatibel browser

Portal-Login
Central login med din portalkonto.
Du har endnu ikke nogen Portalkonto? Klik her!
Server

Portal-brugernavn

Portal-kodeord


Molehill Empire
Danmark